Minkälainen sairaus on systeeminen skleroosi?

Lääketiede

Systeeminen skleroosi on erittäin harvinainen reuma- ja sidekudossairaus. Systeeminen skleroosi, joka tunnetaan myös englanniksi nimellä scleroderma tarkoittaa kansankielellä “ihon kovettumatautia.” Sairaudesta on olemassa myös vain ihoon rajoittuva systeeminen skleroosi eli skleroderma crest. Systeeminen skleroosi voi pahimmillaan vaikuttaa myös ihmisen sydämen-, keuhkojen ja munuaisten toimintaan, joten puhutaan erittäin vakavasta sairaudesta.

Sairaudesta huolimatta voi nauttia taiteesta

Taide voi tuoda pysyvästi sairaalle ( kuten systeemistä skleroosia ) sairastavalle henkilölle toivoa ja iloa. Helppo tapa tutustua taiteeseen ovat tyylikkäät ja helposti verkosta hankittavat https://gallerix.fi/ -sisustustaulut.

Mikä parasta tauluja ja taidetta voi mukavasti yhdistää juuri omaan makuun sopivaksi taulukokoelmaksi. Jokainen voi nykyään rentoutua ja nauttia sisustustaulujen monimuotoisuudesta omalta kotisohvalta käsin.

Netistä voit ostaa kätevästi laadukkaita sisustusmaalauksia osoitteessa https://gallerix.fi/?

Hyvä mieli virkistää ja parantaa

Skleroderman oireisiin kuuluvat muun muassa valkosormisuus, eli Raynaud’n oireyhtymä, jossa verisuonet supistuvat kylmässä muuttuen “Ranskan lipun värisiksi.” Valkosormisuus -oireyhtymää sairastavat eivät siis pysty tekemään esimerkiksi metsurin töitä eivätkä olemaan pitkiä aikoja tietokoneella. Systeeminen skleroosi voi aiheuttaa myös myosiittia, eli lihastulehdusta, vakavaa keuhkoverenpainetta, verisuonten laajentumista ja vakavia munuaisongelmia.

Sairaana ei jaksa välttämättä harrastaa kaikkea sellaista mitä haluaisi. Sisustaminen on monen pysyvästi sairaan henkilön mielestä erittäin mukavaa. Sisustaminen piristää ja tuo vaihtelua kenen tahansa henkilön tavalliseen arkipäivään.

Tilaa taulut ja kuvakehykset kätevästi “saman katon alta” verkosta

Sairaana ei jaksa kävellä paikasta toiseen eikä etsiä monien taulujen joukosta sitä itselle parhaiten sopivaa. Tiesitkö, että https://gallerix.fi/

-verkkokauppa tarjoaa sinulle helpon ja ennen kaikkea ympäristöystävällisen ratkaisun tilata tuotteet juuri silloin, kun se itsellesi parhaiten sopii? Monien suomalaisten suosima taiteen verkkokauppa

https://gallerix.fi/ tulostaa korkealuokkaiset julisteet valokuvajulisteet sisustustauluiksi vasta silloin, kun ne lähetetään sinun iloksesi!

Systeemiseen skleroosin on olemassa tehokkaita lääkkeitä ja hoito valitaan aina yhdessä potilaan ja reumatologian erikoislääkärin sekä muiden kyseiseen sairauteen liittyvien lääkäreiden kanssa. Hyvä mieli virkistää sairauden keskellä, joten huolehtivan ystävän käynnit tai soitto, runojen lukeminen, laadukkaan aterian syöminen tai taiteesta nauttiminen voivat kaikki olla askel parempaan oloon ja terveyteen!

Asiakkaalle tarjotaan aina vain parasta, joten juuri siksi jokainen asiakkaan ostama sisustustaulu tulostetaan 200g korkealuokkaiselle ympäristösertifioidulle MultiDesign -paperille. Sisustustaulujen kehykset puolestaan valmistetaan laadukkaasta tammesta ja männystä.